Wed. May 22nd, 2024

Detta är en mer avancerad teknik som definitivt kan förbättra närheten until rakning i vissa knepiga områden. Du kan också använda tungan för att trycka mot insidan av dina läppar eller kinder. Detta mottryck är ett mycket effektivt sätt att sträcka huden ovanför din överläpp until exempel. Du kan luta huvudet bakåt samtidigt som du höjer hakan när du rakar halsen eller summary underneath käklinjen.

Det är också viktigt att du rakar dig med skarpt materials. På så sätt kan du alltid vara säker på en smidig rakningsprestanda utan hudirritation och akne. Med Braun elektriska rakapparater med rakapparatfolie rekommenderar vi att byta ut rakapparatens huvud vart 1,5: e år.

Shaver intitle:how

Om du har frågor om hur du rakar eller tar hand om din hud, se en styrelsecertifierad hudläkare. bästa rakapparat En hudläkare är en läkare som är specialiserad på att behandla hud, hår och naglar.

Hur Du Trimmar, Rakar Och Formar Din Skäggringning

Allantoin och aloe gör saker och ting riktigt lätta för nixad och/eller känslig hud. En liten mängd smörjmedel ska sprayas och inte torkas av när du är klar. Undvik att använda smörjmedel designade för andra verktyg eftersom de kan innehålla starka kemikalier som inte borde vara i kontakt med din hud. För data om den idealiska smörjningen för din modell, se användarens handbok. När vi avslutar denna resa mot rakhyvelinlösen, kom ihåg att nyckeln until att njuta av den bästa prestandan från din rakapparat ligger i dina händer. Kom ihåg att målet är att hålla din rakapparat fri från hår och hudskräp som kan påverka dess prestanda.

Helst är det bäst att rengöra ditt rakapparathuvud efter varje användning. Detta säkerställer att den alltid är redo för din nästa rakning och hjälper until att bibehålla utmärkt prestanda. Om du är en av konverterarna till elektrisk rakning vet du hur bekvämt och bekvämt det är jämfört med din gamla manuella rakhyvel. Det är fantastiskt hur du kan uppnå den närmaste och smidigaste rakning som möjligt med roterande elektriska rakhyvlar.

Äventyr I Stil: Den Bästa Elektriska Rakhyveln För Resor

För att undvika att skära dig, se until att du går försiktigt och långsamt runt läppen. Alternativt kan du försöka flytta käken åt andra hållet från där du rakar dig. Flytta till exempel käken åt höger medan du rakar dig nedåt och åt vänster. Detta kommer att platta din hud och tillåta mer hår att rakas av din rakhyvel. Förutom att rensa ansiktet och få håret att resa sig rakt, innehåller majoriteten av pre-shave-produkterna föreningar som vitamin E för att skydda din hud och minska eventuell irritation. Effektiviteten hos en elektrisk rakapparat kan också ökas genom att använda varor som en förraksoptimerare och förrakolja. För att upptäcka vad som är mest effektivt för din hud, prata med en hudvårdspersonal.

Var inte rädd för att lägga den på tjocka – om det verkar som att du tar på dig lite för mycket, du har förmodligen rätt mängd. Oavsett vilken rakapparat du väljer är vår eftervård efter rakning liknande för rakade huvuden. Använd långsamma och skonsamma drag beneath rakning, så att de vassa bladen kan göra sitt jobb.

Dessa blad vibrerar underneath i hög hastighet och rakar av hårstrån på detta sätt. Tack vare de vibrerande bladen lyfts hårstråna upp innan de rakas. Braun erbjuder det mesta av dessa elektriska rakapparater. Vi visar hur man rakar sig säkert och effektivt i 6 steg.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *